TTT Parta

Partička triatlonových kamarádů vyznávající stejné životní hodnoty, hledající nové zážitky, výzvy a kamarády.

Novoroční lampionový běh 2017

Novoroční lampionový běh pořádaný triatlonovým oddílem TTT a Golf Clubem Hostivař přivítal přes 50 nadšených běžců. Závodníci se mohli těšit nejen na neobvyklý systém: „nalož si, na kolik se cítíš,“ ale i na originálně osvícenou trasu LED lampiony.

 

 

 

 

Trasa závodu vedla golfovým areálem Hostivař. Každý si mohl vybrat délku trasy, kterou si zvolil před začátkem závodu. Někteří si libovali na zasněžené 5 km trase, jiní si chtěli běh na sněhu užít déle a zvolili 10 km trasu.

 

 

 

 

 

 

 

Hromadný start se uskutečnil v zázemí areálu Golf Clubu Hostivař. Po výstřelu závodníci vyrazili na 2,5 km dlouhé okruhy dle zvoleného počtu. Finiš závodu zpestřoval výběh do schodů do zvýšeného patra budovy golfu. Tam už na závodníky čekala sladká odměna v podobě domácích koláčů a teplého čaje na zahřátí.

 

 

 

 

Závěrem krásného večerního závodu bylo vyhlášení ve dvou kategoriích (muži, ženy) a to na 10 i 5 km. Na trase dlouhé 5 km obsadil 1. místo úspěšný triatlonista Pavel Mužíček z oddílu TTT, na 2. místě skončil mladý nadějný sportovec Michal Matula z HISPORT Teamu a na 3. místě se umístil Lukáš Marcol, rovněž z pořádajícího TTT. V kategorii žen zazářila skvělá běžkyně a maminka Helena Mužíčková, o pár vteřinek později doběhla Jana Snopková a za ní Jana Šebestová.

 

 

 

Žen na 10 km bylo o něco méně, nejrychlejší byla Kamila Nováková, o chvíli později finišovala i Barbora Soukupová z oddílu Adventní běhání a 3. místo si dokázala vybojovat Jitka Faronová. Boj v kategorii mužů nebyl až tak jednoznačný. Prvním a nejrychlejším ze všech byl Tomáš Mach z týmu Ztělesněné zlo v čase 35:30, Lukáš Pazdera z týmu TTT se nedal zahanbit a doběhl si pro krásné 2. místo jen o 30 vteřin zpět. Třetím nejrychlejším mužem byl Jan Novotný také z oddílu TTT v čase těsně nad 40 minut.

 

 

 

Celý závod obohatil DJ Kuba. Závodníky po celou dobu motivoval a podporoval náš veselý moderátor Jirka Souček.

Díky celému skvělému týmu TTT si závodníci užili úžasnou atmosféru prvního novoročního běhu v golfovém areálu Hostivař.

Díky naším sponzorům Golf Club Hostivař, NaBOSO, TTT a Praha 15 jsme mohli udělat radost nejrychlejším závodníkům a postarat se o hodnotné ceny.

Podívejte se na výsledky a poběžte s námi zase příště!

Fotografie ze závodu najdete zde.

Těšíme se.

Kačka Háková & TTT Parta

1 Comment

  1. Pavel Muzicek

    06/01/2017 at 21:15

    Nejbližší akcí našeho týmu by měl být v květnu tradiční Hostivařský běh a aquatlon a v tomtéž měsíci i plavecký závod na otevřené vodě O Hostivařského vytrvalce.
    K tomu pro vás chystáme ještě jedno běžecké překvapení, které bychom chtěli spustit na začátku února.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

To use reCAPTCHA you must get an API key from http://recaptcha.net/api/getkey